TVÅ BILDER





Blev visst fyra

...

Varje dag jag cyklar ner till min nya skola så ser jag de som skall upp till min gamla skola. Jag minns det som igår, då jag skulle cykla upp till Caiyo, varenda dag gjorde jag samma sak. Om mamma inte var hemma så la jag cykelhjälmen i garaget, väl gömt. Men om hon var hemma så tog jag på mig den men när jag hade cyklat några hunda meter så tog jag av mig den och hängde på styret, då slapp jag ha på mig den.

En gång sa en farbror till mig att jag skulle ha på mig hjälmen för på styret gjorde den ingen nytta. Jag minns att jag blev så arg att jag blev helt röd i ansiket. Fattade han inte att det var urtöntigt att ha hjälmen på sig?

Nu när jag ser dessa ungdomar med alldeles för mycket smink och hjälmen på styret och fnissar lite för mig själv. Den där farbrorn hade rätt. På styret gör den ingen nytta!

Ojojojojojojojojoojojojjjj

Hola amigos. Älskar när man vaknar typ 3 timmar innan man skall vara i skolan, inte kul. Nu har jag stått länge och gjort iordning mig men nu går det inte längre. Haha, nu vet jag inte vad jag skall göra i fyrtio minuter!!
Nu kom min bror precis hem men världens gulligaste hund, fast han var tvungen att kissa direkt när han kom hit...





Herreeeeeee......

Efter skolan skall jag iallafall hem till Emma och gratta henne med en present som jag och Amanda köpte igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0